WERKWIJZE

In onze samenwerking met jou maken we ruimte voor contact. Want we geloven dat goed en transparant contact de beste resultaten oplevert.

1

Oriëntatie
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen naar je wensen en gedachten. Open, zonder grenzen. Jij bent de baas over je eigen ambities, wij denken mee en adviseren.

2

Onderzoek
Is er iets dat je wensen in de weg kan staan? Wij onderzoeken de haalbaarheid. We toetsen je wensen aan het bestemmingsplan en onderzoeken of er beperkingen zijn aan de ideeën.

3

Offerte
Je krijgt van ons een gespecificeerde offerte voor het architectonisch ontwerp, met de eerste globale ideeën. Omdat je ook wil weten welke bouwkosten je mag verwachten, geven we je daar ook een indicatie voor.

4

Ontwerp
In de ontwerpfase maken we een compleet schetsplan. We tekenen de plattegronden, geven het ontwerp weer in een 3D-model en maken keuzes in materialisatie en kleur. Omdat interieur en exterieur in verband staan met elkaar, schetsen we een beeld van zowel binnen als buiten.

5

Overdracht
Na de laatste overleggen en presentaties is het tijd voor de overdracht van het ontwerp naar de bouwvoorbereiding. Wij maken de stukken gereed voor vergunningsaanvragen en dienen de tekeningen in bij het omgevingsloket.

6

Oplevering
In de bouwvoorbereiding en tijdens de bouw staat Benerink Architecten klaar om de bouw te begeleiden. Als dat wenselijk is, zorgen we voor uitvoeringstekeningen waarmee de aannemer exact uitvoert wat we bedacht hebben.

DE B'S VAN BENERINK ARCHITECTEN

Betrokken

We zijn betrokken bij elke fase van de architectuur. Van ontwerp tot oplevering. En we betrekken jou in alle details.

Betrouwbaar

Beloofd is beloofd. Afspraak is afspraak. We verplaatsen ons in je dromen, dus ook in je verwachtingen. Snel en helder.

Betekenisvol

We geven betekenis aan je plannen. Onze ontwerpen maken jouw plannen meer waard. Financieel, functioneel, emotioneel.