ONZE VISIE OP ARCHITECTUUR

In ruimtes die open en transparant zijn, woon en werk je beter samen. Wij ontwerpen ruimtes zo, dat ze het contact met elkaar en met de omgeving bevorderen. Wij maken ruimte voor contact. Zowel in onze ontwerpen, als in onze samenwerking.

RUIMTE IN ONTWERP

We verbinden ruimtes zo, dat er een transparante omgeving ontstaat waarin contact maken eenvoudiger is. We zoeken daarbij altijd de spanning en verrassing op, die onze ontwerpen onderscheiden van de standaard.


Onze 5 ontwerp thema’s:

1

De basiswaarde van de omgeving of functie is ons uitgangspunt

2

We ontwerpen met gevoel voor verhouding en de menselijke maat

3

We zoeken de spanning op tussen binnen en buiten, cultuur en natuur

4

We verrassen en vernieuwen in materialisatie en details

5

Met lichte, open en directe ruimtes bevorderen we contact

RUIMTE IN SAMENWERKING

Om ruimte voor contact te scheppen, willen we weten wat je dromen zijn. Wij luisteren en voelen. Dagen je uit. En we vertalen je wensen in een verrassend ontwerp met meerwaarde. Bij ons speel je als opdrachtgever een grote rol in het creatieve ontwerpproces. Met jouw en onze betrokkenheid krijgen we als resultaat een succesvol project om in te wonen en werken. 

WONEN
In een open samenwerking met jou, ontwerpen we ruimtes die je woning meerwaarde geven. Ruimtes die je verrassen en je woondromen waarmaken. 

WERKEN
Snel en flexibel werken we samen aan ruimtes voor werken en winkelen. Ruimtes die je gasten of klanten welkom heten en die het samenwerken stimuleren. 

RUIMTE VOOR CONTACT
Wanneer heb je ruimte voor contact met Benerink Architecten? Wij maken graag ruimte voor jou.