OVER ONS

Benerink Architecten is het architectenbureau van Marc Benerink. Marc werkt samen met bouwkundig ingenieur Charan Rozendaal.

Marc Benerink
Na zijn studie aan de TU Delft deed Marc ruim 20 jaar ervaring op bij vooraanstaande architectenbureaus als Kas Oosterhuis en O.M.A.
Bij 01-10 architecten in Rotterdam werkte hij aan het woningbouwproject de 'Hoge Schie' in Overschie en aan 27 patiowoningen in het centrum van Apeldoorn, die met de Architectuurprijs 2009 beloond werden.

Marc leidt ook architecten in spe op. Hij was als gastdocent verbonden aan de TU Delft, geeft gastlessen architectuur op de IMC Weekendschool en heeft al menig student met succes begeleid tijdens afstudeerprojecten aan de Avans Hogeschool. 

Vanaf 2006 werkt Marc als zelfstandig architect en is zijn bureau lid van de BNA (Bond van Nederlandse Architecten).

Charan Rozendaal
Als Bachelor of Science en Master of Architecture deed Charan werkervaring op bij BAM Utiliteitsbouw en Dhondt stedenbouw & architectuur.
Met Team Spicy won Charan verschillende prijzen in ontwerpcompetities. 

Charan is specialist in 3D-visualisaties en presentaties. Met zijn esthetische instelling en gevoel voor materialisering en kleur, weet hij de beleving van ruimtes en gebouwen te vergroten.